Iloisia uutisia Jyväskylän levykaupparintamalla: Äx uusiin tiloihin, kaikkea lisää, etenkin käytettyä vinyyliä sekä cd:tä

Tämä on erittäin hieno uutinen!

Jyväskylän Levykauppa Äx avautuu uusiin tiloihin 31. päivä maaliskuuta.

Vanhalla paikallaan Väinönkatu 7:ssa myymälä oli yli 16 vuoden ajan. Uutta liiketilaa ei tarvitse liikaa etsiä, vaan uusittu Äx löytyy jatkossa Väinönkadun ja Yliopistonkadun kulmasta osoitteesta Yliopistonkatu 17 (vanha Villen kuvan liiketila).

Samalla levykaupan valikoimaa laajennetaan merkittävästi. Myös neliömäärä kasvaa liki kolminkertaiseksi.

Jyväskylän Äxässä ollaan uusista tiloista luonnollisesti innoissaan.

”Mahtava saada viimein kunnon puitteet jotka Jyväskyläläiset levynostajat todellakin ansaitsevat. Tullaan tuntuvasti kasvattamaan valikoimaa jazzin, vanhan rockin ja metallin osalta ja erityisesti vinyylitarjontamme kasvaa isosti. Samaan aikaan myös käytettyä vinyyliä sekä cd:tä otetaan reilusti lisää valikoimiin”, kertoo Mynni Luukkainen Jyväskylän Levykauppa Äxästä.

Äxän toimitusjohtaja Jyri Lipponen kertoo puolestaan seuraavaa:

”Jyväskylän liikkeen perustaminen vuonna 2005 oli aikoinaan käännekohta koko Äxän tarinassa. Meillä oli takana vaikeita vuosia ja oltiin ihan veitsenterällä meneekö koko Äxä puihin. Sitten päätin että pannaan kaikki peliin ja avataan Jyväskylään myymälä viimosilla pennosilla mitä saatiin kasaan ja kun kauppa aukaistiin, se lähtikin mielettömän hyvin toimimaan asiakkaitten ottaessa meidät avosylin vastaan. Ei ole liioiteltua sanoa että Jyväskylän Äxä oli yksi tärkeimmistä onnistumisistamme joka loi uskoa tulevaan.”

Lisää luettavaa