Ja sieltä se tuli: Faith No More saapuu Suomeen

"Viisi vuotta, neljä paksusuolen tähystystä, kaksi juurihoitoa ja kourallinen eturauhastutkimuksia kertovat meille, että nyt on aika tarttua hetkeen ja hilata perseemme takaisin Eurooppaan."

28.11.2019

Onko hengitystä pidätelty? Sieltä se tuli, nimittäin Faith No Moren Suomen-konsertti! Mike Pattonin johtama vaihtoehtoisen rockin airut esiintyy Tuska-festivaalilla 26.–28. kesäkuuta.

”Viisi vuotta, neljä paksusuolen tähystystä, kaksi juurihoitoa ja kourallinen eturauhastutkimuksia kertovat meille, että nyt on aika tarttua hetkeen ja hilata perseemme takaisin Eurooppaan”, Faith No More kertoi eilisessä tiedotteessaan ensimmäisten Euroopan-keikkojen julkistuksen yhteydessä.

Muut uudet Tuska-nimet ovat vaihtoehtometallia esittävä Baroness, progemetallia soittava Symphony X ja kokeellisen black metalin eturiviin lukeutuva Oranssi pazuzu.

Kolmen päivän festivaaliliput ovat myynnissä vuoden loppuun asti 155 euron hintaan.

Tähän mennessä varmistuneet esiintyjät ovat: Korn, Gojira, Faith No More, Deftones, Baroness, Symphony X, Imsomnium, Jinjer, Vltimas, High on Fire, Perturbator, Midnight, Oranssi pazuzu, Hacktivist ja Skynd. Muista esiintyjistä, lippukategorioista ja niiden hinnoista tiedotetaan myöhemmin. Tuskan ikäraja on 18 vuotta.

Lisää luettavaa