James Hetfield putosi keikalla lavan läpi yllätysmonttuun ja sehän jäi videolle

Tihihihihi.

05.09.2017

Metallica veti eilen hillittömän lavashow’n Amsterdamin Ziggo Domessa. Rekvisiitta ja logistiikka oli hiottu aivan viimeisen päälle… kunnes ei enää ollutkaan.

Now That We’re Dead -biisiä varten lavaa oli tarkoitus ympäröidä niin ylhäältä kuin alhaalta hulppeat videokuutiot. Neljä kuutiota oli tarkoitus nostaa lavan lattialla avautuvista luukkuovista ylös, jonka jälkeen niiden piti toimia, ei vain visuaalisina kikkoina, vaan aidosti toimivina perkussiopöytinä bändin neljälle jäsenelle. Kova show!

Kunnes nokkamies James Hetfield ilmeisesti unohti koko perkussiopöytäidean ja kitarasoolon aikana astahti suoraan aukeavaan aukkoon ja rysähti läpi lavan.

Kun mies oli kaivettu onkalosta ulos, bändi jatkoi sisulla biisin loppuun saakka ja jopa päätyi takomaan täysin vahingoittumattomia perkussiopöytiään, kuten alla olevasta videosta näkyy.

Rolling Stone raportoi, että Hetfield itse otti ihan huumorilla asian ja kysäisi yleisöltä vain:  ”Ovatko kaikki OK? Kyllä, minä olen OK. Egoni ei niinkään. Mutta me olemme kunnossa. Tunteeni vähäsen loukkaantuivat.”

 

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa