Jo vuodesta 2007 järjestetty Helsingin pitkäikäisin viikottainen klubi muuttaa – uusi paikka jo selvillä, ilmaiskeikat jatkuvat!

Wallun casino on jatkossa Kalevankadulla.

Helatorstain Facebook-sivut/Nauska

Wallu Valpion pyörittämä Helatorstai-klubi järjestetään jatkossa uudessa paikassa.

Helatorstai-klubilla on nähty 14 vuoden aikana valtavat määrät tunnettuja esiintyjiä, mutta pääpaino on aina ollut nousevissa bändeissä ja artisteissa, jotka eivät välttämättä vielä listasijoituksilla juhli. Jokaiselle jotakin, tyylilajista huolimatta. Keikat ovat aina olleet ilmaisia, ja alkoholijuomista on saanut alennusta koko illan.

Koronan takia klubi on ollut ymmärrettävästi jäissä, mutta jatkoa piisaa 2022. Wallu kertoo nimittäin Helatorstai-klubin sivuilla seuraavaa:

”Kuten olette varmaan jo lukeneetkin, niin Narinkkatorin ihana rakas keltainen pötkylärakennus on gryndereiden valtaama ja se menee remonttiin. Vaikka valheellisesti kerrotaan, että siitä tulee uusi alakulttuurin pyhäkkö, niin paskan marjat. Talo valmistuu remontista vuonna 2023 ja sinne ei enää proletaareilla ole asiaa, eli köyhät kyykkyyn ja skumpat kylmään! Näin ollen ei myöskään Henry’s Pub jatka siellä toimintaansa, yllätuuuuuuuuuuuus… Mutta ällös huoli tyttö tai poika nuori, Suomen pitkäaikaisimmalle, yhtäjaksoisesti pyörineelle Helatorstai-klubille on löytynyt uusi KOTI!”

Julkisessa päivityksessään Wallu ei vielä paljastunut uutta paikkaa, mutta Rumban tietojen mukaan jatkossa Helatorstai-klubia vietetään ravintola Villi Wäinön alakerrassa osoitteessa Kalevankatu 4.

Helatorstai-klubi saa jatkoa maaliskuussa 2022. Esiintyjistä ilmoitetaan luonnollisesti hieman myöhemmin.

Helatorstain Facbook-sivuille pääset tästä.

Villi Wäinön Facebook-sivuille pääset tästä.