Joensuussa maalataan graffiteja raviradalla, mitä tekee poliisi? (vinkki: ei mitään)

06.07.2016

Kahden viikon päästä on Ilosaarirock. Jee, bileet! Naisia! Miehiä! Dokausta! Kaljaa! Suudelmia! Ehkä vähän bändejäkin!

Mikäli sitä on niin innokas, että menee hengailemaan Joensuuhun jo viikon ennen festivaaleja ja miettii itselleen puuhasteltavaa, niin äläpä kuule mieti (sen Kerubin lisäksi, tietenkin!) enää, vaan mene katsomaan graffitin SM-finaaleja raviradalle!

Finaalityöt maalataan tulevana lauantaina ja sunnuntaina Joensuussa Ilosaarirockin viereisen raviradan noin 100 metrin pituiseen seinään. Töiden valmistumista voi pällistellä niin median kuin yleisön ominaisuudessa.

Tänä vuonna finaalissa on viisi kilpailijaa eli Charles Liquor, Kiss, Osek, Steme ja Deos. Deos pääsi finaaliin yleisöäänestyksen kautta, ja taitelijan teoksen voit nähdä uutisen nostokuvasta.

Voittaja julkistetaan 17.7. Ilosaarirockin päälavalla ja palkitaan Pohjois-Karjalan Osuuskaupan lahjoittamalla 2000 euron suuruisella rahapalkinnolla.

Tuomaristossa ovat Graffitin SM 2015 voittaja Trama, Vantaan taidemuseon Artsin johtaja Kati Huovinmaa, Pohjois-Karjalan visuaalisten taiteiden läänintaiteilija Lotta Pyykkönen, itä-helsinkiläinen Notkea Rotta sekä graffititaiteilijat PoeCDC, CesarWMD ja MorsWRTC.

Tapahtuman kotisivut löytyvät täältä.

Lisää luettavaa