John Smith -festivaali julkisti tukun uusia esiintyjiä – mukana monenlaista metallia

Cradle of Filth on kiinnitetty avauspäivän pääesiintyjäksi.

14.01.2023

Keski-Suomessa, Laukaan Peurungassa 20.-22. heinäkuuta järjestettävä ”Suomen rockein festari” John Smith on julkaissut lisää esiintyjiä kattaukseensa.

Festivaalin rosteriin lisättiin perjantaina tukku kotimaisia ja ulkomaisia metalliyhtyeitä. Ensimmäisen päivän pääesiintyjäksi on kiinnitetty brittiläinen Cradle of Filth. Muita uusia nimiä ovat tanskalainen progemetallibändi Vola, Tuomas Saukkosen luotsaama Before the Dawn, kotkalaislähtöinen melodista doomia esittävä Marianas Rest ja Kyyria, jonka comebackistä kerroimme täällä.

John Smithin kattaukseen lisätään vielä yksi nippu esiintyjiä myöhemmin keväällä. Cradle of Filthin ohella muut päiväkohtaiset pääesiintyjät ovat D-A-D (21.7) ja Amorphis (22.7.). Aiemmin vahvistettuja esiintyjät ovat The Halo Effect, Rotting Christ, Scar Symmetry, Sonata Arctica, Vorna, Red Eleven, Soilwork, Sólstafir, Perturbator, Lord Of The Lost, Omnium Gatherum, Equilibrium ja Smackbound. Tapahtumassa esiintyy yhteensä 28 yhtyettä.

John Smithiin on tällä hetkellä myynnissä kolmen päivän lippuja hintaan 139 euroa ja kolmen päivän VIP-lippuja hintaan 269 euroa. Lisätiedot ja liput festivaalin nettisivuilta.

Lisää luettavaa