Jori Sjöroos käy uudella biisillään läpi pettämisiään ja on tästä syystä yksi vitun surupoju – pakkohan se on uskoa kun puolensataa kertaa toistetaan

Jori Sjöroos loi nahkansa jälleen.

Youtube

Jori Sjöroos on kotimaisen popmusiikin isoimpia tekijöitä, mutta on pysynyt pääasiassa varjoissa muun muassa PMMP:n ja Vestan taustalla sekä Magenta Skycode -kokoonpanossa.

Sooloartistina hänen tanssimusiikkiin painottuva Fu-Tourist -projektinsa oli aktiivinen vuosituhannen taitteessa ja tuottaja-alter-egonsa Rooxx teki muun muassa Ringa Mannerin kanssa muutaman kappaleen pari vuotta sitten.

Nyt Sjöroos on luonut jälleen kerran itsensä uudestaan ja palannut soolona, tällä kertaa omalla nimellään tarjoillen toisen singlensä Sadboi. Kappale on kaksi vuotta sitten julkaistun Animal-sinkun ohella ensimakua toukokuussa julkaistavalta pitkäsoitolta.

Kappale on heittäytyminen Yung Leanin perillisten itsetuhoisuus-depressiivisen cloud rapin maailmaan.

Sjöroos avaa kappaleen taustoja rohkeasti sosiaalisen mediaan jakamassa tiedotteessaan: ”Uskon, että kaikki kannamme hallitsematonta pimeää puolta mukanamme. Teemme asioita, joita emme halua tehdä. Pahin tapani on ollut petturuus kumppaneitani kohtaan – hämmentävää on, että en oikeasti halunnut käyttäytyä niin. Olen käynyt läpi tätä aihetta paljon edellisen eroni jälkeen ja tästä syystä siitä tuli myös pitkäsoittoni pääteema.”

Uppoutuakseni kappaleeseen ja sen välittämään sanomaan otin yhteyttä pimeään puoleeni, kuuntelin sen useaan otteeseen ja päätin laskea montako kertaa kappaleen nimi toistetaan. Uskon onnistuneeni, koska en oikeasti halunnut tehdä niin, mutta tein sen silti. Tulos on 47,  jos kaikuja ei lasketa. Kuuntele Sadboi alta.