Jos hittibiiseissä on mielestäsi huonot sanoitukset, niin nyt on tilaisuutesi kirjoittaa paremmat – Heikki Kuula etsii hyviä riimejä ja parhaat päätyvät Teflon Brothersin biisille

Räppäätkö kuin Tefloni?

Teflon Brothers
Jussi Puikkonen

Mikäli runosuoni sykkii, räppiriimi irtoaa ja koet näin muutenkin olevasi hyvä sanoittaja, niin nyt on tilaisuutesi. Heikki Kuula etsii Instagramissaan ”nälkäistä mc:tä” ja parhaat sanoitukset päätyvät mukaan Teflon Brothersien tulevalle kappaleelle.

Kuula pyytää Instagram-postauksessaan ”nälkäisiä UG-räppäreitä” lähettämään ”16 baarin rapit” hänelle. Kuula räppää parhaat sanoitukset ja ne julkaistaan Teflon Brothersien uudella biisillä. Sanoittajalle kuuluvat teostorahat menevät tietysti sille, joka Kuulan osuuden on sanoittanut. Jos hyviä ei löydy, niin Kuula kirjoittaa siinä tapauksessa omansa. Kappaleen biitti on 80bpm ja teemana ”hyvä jäbä ku oppii tuntee”.

Tässä onkin oiva näytönpaikka. Teflonien biiseillä on tapana muuttua hiteiksi hyvinkin nopealla tahdilla, ainakin jos viime aikaisia julkaisuja tarkistellaan, joten eiköhän todella monet korvaparit sitten mahdolliset riimisi kuulisi. Eli ei muuta kuin oleellinen yhteystieto haltuun täältä tai sitten Instagram-upotuksesta alta ja hommiin.

Ootsä nälkänen ämcee? 🎤

Henkilön Heikki Kuula (@heikkikuula) jakama julkaisu