”Joskus suhteet menee vituiks ja niistä alkava jälkipyykki on tosi raastavaa” – Jyväskylän räppiskene elää ja voi hyvin

Ei oo helppoo.

14.11.2018

Jyväskyläläisräppäri Konstaog julkaisee kuusi kappaletta sisältävän ID-ep:n tänä perjantaina 16. marraskuuta.

Sulle helppoo -kappale kyseiseltä ep:ltä on nyt Rumban ennakkosoitossa.

Konstaog itse kertoo kappaleesta näin:

Sulle helppoo on mun ajatuksia parisuhdekiemuroista. Elämä ei oo aina ruusuilla tanssimista. Joskus suhteet menee vituiks ja niistä alkava jälkipyykki on tosi raastavaa. Mä oon ollu aina melko hidas menee eteenpäin. Mut eteenpäin meno on ainut vaihtoehto, eikä se oo kellekkään helppoo.”

Axel Kalan aka Axel Pielmannin tuottama ep kertoo tarinoita artistin omasta elämästä: Vastoinkäymisistä rakkaudessa, mielenterveysongelmista, niistä selviämisestä ja hyvästä olosta, joka tulee kun löytää itsensä.

”Mulle musiikki ja räppääminen on terapiaa. Se on tapa käsitellä asioita ja samalla ylittää itsensä heittämällä teknisiä riimejä ja flow kikkailuja. Nykyään mun käsitys siitä, miksi mä räppään on muuttunut paljon. Mä haluan kertoa ihmisille elämästä, sen hyvistä ja huonoista puolista ja siitä mikä mulle on tärkeetä. Jos ees yks ihminen löytää samaistuttavia asioita mun biiseistä ja alkaa mahdollisesti ajattelemaan/kyseenalaistamaan omaa toimintaansa ja maailmaa ylipäätään, mun tehtävä ”räppärinä” on suoritettu. Mulla on ollut aina tarve vaikuttaa ja musiikki on selvästi se kanava, minkä avulla mä pystyn siihen parhaiten”, Konstaog kertoo.

Kuuntele Sulle helppoo alta.

Lisää luettavaa