”Juhlista kehkeytyi varsinaiset egoilun, mielistelyn ja namedroppailun bakkanaalit” – Haamu kirjoitti biisin tutun kuuloisista bileistä

Haamu julkaisi uuden sinkun.

Pirita Männikkö

Suomiräppäri Haamu julkaisi viime yönä uuden kappaleen UG.

Biisi kertoo omalta osaltaan piirien pienuudesta mutta toisaalta myös siitä, miten joukonkin seassa voi olla yksin. Haamu itse kertoo kappaleesta näin:

”Idea tähän biisiin lähti eräistä seurapiiribileistä, jollaisiin eksyessäni tunnen itseni yleensä vähän ulkopuoliseksi, vaikka paikalla olisi paljon tuttuja. Tiedät kaikki mutta et oikeastaan tunne ketään, ja tuntemattomia katsotaan nenänvartta pitkin. Juhlista kehkeytyi varsinaiset egoilun, mielistelyn ja namedroppailun bakkanaalit. Tuntui että tyypeillä oli roolileikki päällä ja tarve todistella olevansa jotenkin toistensa yläpuolella. Eikö se riitä jos on vain oma itsensä? Tuli samanaikaisesti ahdistunut ja inspiroitunut olo. Päätin seurata naamiaiset loppuun ja kirjoitin biisin. Jokainen on oman elämänsä UG.”

UG on Haamun toinen sinkkulohkaisu myöhemmin tänä vuonna Monsp Recordsin kautta julkaistavalta EP:ltä, jonka tuotannosta hän vastaa pääasiassa itse.