Julkaisutauolta palaava artisti kanavoi sisukkaassa kappaleessa sisäistä femme fataleaan

Sara Siipola julkaisi viime vuonna debyyttilevynsä.

01.10.2022

Debyyttialbuminsa maaliskuussa 2021 julkaissut Sara Siipola palasi eilen julkaisutauon jälkeen uuden musiikin kanssa. Paha kiertämään on single Siipolan tulevalta levyltä, ja se ilmestyi Sonyn kautta.

Tulisen tangon lailla keinahtelevassa kappaleessa kerrotaan mitä tapahtuu silloin, kun menneisyyden karut kokemukset nostattavat jos ei nyt kostoaikeita niin ainakin kohtelua, jonka aikana silkkihansikkaat tipahtavat kädestä. Itsevarmasti roihuten Sara Siipola laulaa siitä miten inhottava käytös saa riittää ja huono energia lähteä toiseen suuntaan – ”Nyt mulle riittää tää, mä laitan pahan kiertämään”. Rohkaisevasti biisin asenteesta paistaa läpi se, että itseään ei tarvitse antaa vangita alisteiseen asemaan vaikka muut olisivat käyttäytyneet kuinka epäkunnioittavasti. Vallan voi yhä pitää omissa käsissään.

”Paha kiertämään esittelee alter egoni, femme fatalen. Naisellista, sensuellia, dramaattista. Sydän on särkynyt niin monta kertaa, että se on kovettanut siihen pisteeseen, missä pöydät kääntyy. Nyt mä olen satuttajan roolissa”, Sara Siipola sanoo.

Rumban viime vuonna tekemässä haastattelussa Sara Siipola kertoi pyrkivänsä musiikissaan sielukkuuteen ja tarinankerrontaan. ”Jo pienenä rakastin esiintyä, kirjoittaa biisejä, leikkiä olevani musavideossa ja pidin peilin edessä puheita, kun kuvittelin voittavani Emma-patsaan”, hän kertoi Rumballe. Lue koko haastattelu täältä.

Lisää luettavaa