Justin Bieber tuli takaisin – paluukappale itsessään täysin aivoton

DJ Khaled huutaa oman nimensä.

Youtube

Justin Bieberiltä ei ole tullut musiikkia missään muodossa vuoteen. Se ei toki yleensä tarkota sen suurempia, mutta erinäisten huhujen mukaan Bieberiä ei jossain vaiheessa musisointi kiinnostanut sitten yhtään. Jeesus Kristus oli vienyt kaiken mielenkiinnon ja muut hommat saivat hetkeksi jäädä.

Pyhää henkeä on nyt saatu tarpeeksi ja hiljattain kihloihin mennyt kanadalainen on mukana DJ Khaledin uutuuskappaleella. Biisi on hyvin pitkälti samantyyppinen renkutus kuin aiempi DJ Khaledin kappale jolla Bieber vieraili. Itseasiassa biisi on niin samantyyppinen, että edelliseltä biisiltä ovat pysyneet matkassa Quavo ja Chance the Rapper. Biisi on nimeltään No brainer, eli meininki on kirjaimellisesti täysin aivotonta.

Kappale tulee löytymään DJ Khaledin uran 11. albumilta Father of Asahd. DJ Khaled on noussut vuosi vuodelta aina vaan isommaksi nimeksi ja jos pitkän linjan musiikkimoguli on saanut Bieberinkin päättämään levytystaukonsa, niin tulevalta levyltä voi odottaa suuria.

Justin Bieber on vuoden sisään onnistunut hankkimaan kunnon rekkamies-lookin, eli kenties hän tekee timberlaket ja syventyy kantritunnelmiin, kun on soolomateriaalin aika.

Sitä ennen suosittelemme katsomaan tuoreen videon alta.