Justin Timberlake muisteli nänni-gatea ja myönsi ettei osannut oikein handlata hommaa etenkään Janet Jacksonin suhteen

"Kompastelin koko episodin läpi."

19.01.2018

Joku saattaa ehkä muistaa, kun vuonna 2004 koko maailma näki Janet Jacksonin nännin ja kollektiivisesti päätti, että kyseessä oli paheellisin skandaali sitten Markiisi De Saden.

Tai ainakin Janet Jackson oli syntinen nainen, jota ei enää ollut Super Bowlin esiintyjälistalle päästämän – koskaan.

Skandaalin toinen osapuoli Justin Timberlake taas on buukattu futisspektaakkelin väliajalle tänä vuonna uudestaan… vaikka muistamme kaikki varmasti myös sen, että mies itse oli se, joka veti kuuluisan tissin esiin.

Timberlake on siis viime aikoina joutunut vastailemaan kysymyksiin tapahtumasta. Nyt mies on avautunut kokemuksestaan Zane Lowen haastatteluohjelmassa Apple Music -palvelussa.

”Totta kai me [Janet ja Justin] keskustelimme siitä. Mutta rehellisesti sanoen, eipä se ollut kummoinen keskustelu. Se oli yksi niistä jutuista, joissa sitä vain joutuu kysymään: ’Mitä haluat minun tähän sanovan? Emme satavarmana tee tätä uudestaan.'”

”Rehellisesti sanoen kompastelin koko episodin läpi. Olin tosi hämmentynyt ja se oli vain sellainen juttu, jota voi ainoastaan katsoa taaksepäin ja miettiä: ’OK, no, en voi muuttaa mitä tapahtui, mutta voin mennä tästä eteenpäin ja oppia siitä.'”

Lisää luettavaa