Justin Timberlake omisti hetken Princelle Super Bowl -esityksessään – tapahtunut auheutti närää, mutta Timberlake kertoo mistä on kyse

Justin Timberlake esiintyi Super Bowlissa.

Youtube

Justin Timberlake esiintyi viime yönä Suomen aikaa 5.2. Super Bowlin halftime show’ssa, eli jenkkifutiksen NFL-sarjan finaalimatsin väliajalla.

Timberlake veisasi tukun hittejään ja kappaleita tuntuikin tulevan kuin liukuhihnalta. Yksi illan sykähdyttävimmistä hetkistä oli se, kun Timberlake alkoi esittämään Until The End of Time -kappaletta, joka vaihtui Princen I Would Die 4 U -kappaleeseen. Tuolloin stadion oli valaistu Prince-tyyliin purppuraksi ja jättimäiseen kankaaseen oli heijastettu Prince laulamassa kyseistä kappaletta. Kappaleen aikana myös osa Minnesotasta oli valaistu purppuraksi, Minnesotasta kun Prince oli kotoisin ja siellä peli siis myös pelattiin.

Tämä ei kuitenkaan ole ollut aivan jokaisen mieleen ja Timberlake on selvitellyt tekemisiään Jimmy Fallonin The Tonight Show’ssa. Timberlaken mukaan Prince on kaikkien aikojen paras muusikko ja tämä oli hänen tapansa tuoda kunniaa edesmenneelle legendalle. Aiemmin Timberlaken oli huhuttu käyttävän Prince-hologrammia, mutta siitä ajatuksesta oli luovuttu.

Katso esitys alta, Prince-tribuutti alkaa kohdasta 07:55.