JVG, Gettomasa, Töölön Ketterä, Tippa-T, Reino Nordin… – PME järjestää rap-rantajuhlat Helsingissä

04.05.2016

JVG:n PME Records on herättänyt huomiota kiinnityksillään ja jälkeenpäin myös heidän mielenkiintoisilla julkaisuillaan. Tänä vuonna artistit kuten Gettomasa ja Töölön Ketterä ovat herättäneet liikehdintää rap-yleisön keskuudessa.

Reino Nordin on juhlinut uransa ensimmäistä kultalevyä ja JVG nauttii uransa suurinta suosiota. Näiden lisäksi levy-yhtiöltä löytyy myös räppärit Gracias, Tippa-T, äskettäin uuden ep:n julkaissut Pajafella, perjantaina uuden singlen julkaissut Avionin Prinssi, sekä räppäreiden lisäksi laulaja Elias Gould. Perjantaina levyjulkkareitaan Tavastialla viettävä Gould valittiin myös vuoden 2016 Tulevaisuuden tusinaan.

Nyt mainitut artistit kokoontuvat joukolla Helsingin Hernesaaren rantaan 14. heinäkuuta. PME Blockparty nimellä kulkeva tapahtuma on järjestetty yhdessä Blockfestin ja Live Nationin kanssa. PME Recordsin operatiivinen johtaja, Antti Kosonen luonnehtii tapahtumaa sellaiseksi, jossa ”meidän jengi, frendit ja fanit pääsee hengaamaan yhdessä”. Liput tapahtumaan kustantavat 31,5 euroa.

Lisää luettavaa