JVG ja William kimpassa Grammy-ehdokkaan biisillä

Tuottaja MD$ eli Santeri Kauppinen julkaisi singlen soololevyltään.

12.11.2021

VilleGalle vieraili Williamin Lambo Truck -biisillä, mutta JVG ja William tekevät nyt ensimmäistä kertaa yhteistyötä. Tänään julkaistu Parempaa-single, jolla edellä mainittuja osapuolia kuullaan, on MD$:n tulevalta sooloalbumilta.

”Omassa projektissani ei ole rajoja, joita ei voisi rikkoa. Williamia ei ole kuultu aiemmin tämän tyyppisessä kertosäkeessä ja vastapainoksi JVG:n nostalgiselta kuulostavat verseet sopivat tähän mukaan. Tästä tuli positiivisen voimaannuttava track tähän pimeeseen vuodenaikaan”. MD$ eli Santeri Kauppinen kommentoi.

Kuten Kauppinen totesi, Williamilta ei tällaista kertsiä ole kuultu, ja ainakin allekirjoittaneen korviin tämä laulava räppäri kuulostaa erittäin hyvältä. Kauppisen biitti on myös soundia, josta Suomessa ei todellakaan ole ylitarjontaa, eikä tässä apinoida yhdysvaltalaistrendejä. Energinen ja euforinen housetyylinen pumppaus saa katseet tähyilemään Länsi-Euroopan suuntaan.

Parempaa on toinen single Kauppisen sooloalbumilta. Ensimmäinen oli aiemmin tänä vuonna julkaistu Uus bae, jossa räppäsivät Kube ja Bizi. Kauppinen tunnetaan Fountain-tuottajakollektiivin perustajana, joka on Suomessa tuottanut lukuisia hittejä muiden muassa Mikael Gabrielille, Gettomasalle ja Cledosille. Kauppinen on tuottanut musiikkia myös Suomen rajojen ulkopuolelle: hänelle nasahti Grammy-ehdokkuus 6lackin biisistä Never Know ja hänen käsialaansa on myös Birds of Prey -leffan tunnusbiisinä soiva Megan Thee Stallionin ja Normanin Diamonds.

YouTube video

Lisää luettavaa