”Kadut ovat yhteisiä ja kuuluvat meille kaikille” – Paleface ei suostu pelkäämään

Paleface räppää monimuotoisen ja moniarvoisen yhteiskunnan puolesta.

17.06.2016

Paleface julkaisi uuden singlen Emme suostu pelkäämään. Se on kannanotto monimuotoisen ja moniarvoisen yhteiskunnan puolesta.

”Kappale on mun hatunnostoni Loldiers of Odinille, pelleaktivisteille jotka kamppailevat riemukkaalla ja voimaannuttavalla tavalla pelkoa ja epäluuloja vastaan”, Paleface kommentoi.

Raja-kollektiivin toteuttamalla videolla nähdään joukko Palefacen ystäviä. Kuvissa vilahtavat muun muassa Madventures-miehet Riku Rantala ja Tunna Milonoff, professori Teivo Teivainen, Meillä on unelma -organisaattori Aleksi Pahkala, kansanedustaja Paavo Arhinmäki, radioääni Renaz Ebrahimi sekä suomiräppäreitä kuten Toinen Kadunpoika, Solonen ja Xmies. Skiniä esittää näyttelijä Janne Kinnunen.

”Kutsuin kavereita paikalle ja sana levisi pienimuotoisesti lähipiirissä. Kuvauspäivänä paikalla oli melkein sata ihmistä! Videolla esiintyvä jengi todella teki tän videon.”

Kappale on äänitetty alkukeväästä 2016 kansanmuusikoista koostuvan yhtyeen kanssa ArtLab-studiolla Helsingin Vallilassa. Kappaleen on sovittanut ja tuottanut banjovirtuoosi Miihkali Jaatinen.

”Laulan monimuotoisen ja moniarvoisen yhteiskunnan puolesta. Meillä ei ole mitään pelättävää. Kadut ovat yhteisiä ja kuuluvat meille kaikille.”

Katso Emme suostu pelkäämään -video alta.

Lisää luettavaa