Kaikki mahdolliset ennätykset rikki, kaikkialla – sitä on Drake myös uudella levyllä

Scorpionin striimausmäärät alkavat olla äimistyttävän absurdeja.

Youtube

Draken tuore levy Scorpion rikkoi välittömästi sekä Spotifyn että Apple Musicin striimausennätykset. Keltä mies vei ennätystittelin? No itseltään tietenkin.

Kun aiemmin Applen musiikkipalvelussa kaikkein eniten päivässä ikinä striimattu levy oli Draken More Life järjettömällä 89,9 miljoonalla toistolla, niin nyt Applen musiikkipalvelussa kaikkein eniten päivässä ikinä striimattu levy on Draken Scorpion170 miljoonalla toistolla ensimmäisen 24 tunnin aikana julkaisustaan.

Spotifyssa taas Scorpionin biisejä striimattiin yli 132 miljoonaa kertaa ensimmäisen vuorokauden aikana. Lisäksi kaikki, siis kaikki, sen 25 biisiä mahtuvat Spotifyn Top 200 -listan 41 korkeimmalla sijalla olevan kärjen sisään.

Ja siltä näyttää, tietenkin, että ensimmäisellä viikollaan Scorpion rikkoo myös suoratoistolistojen historialliset viikkoennätykset.

Eli kun Jarkko Fräntilämme viime viikolla arvioi, että tuore teelmä ”tulee taas lyömään kaikki mahdolliset ennätykset kaikkialla”, niin hän ei muuta tehnyt kuin lausui universaalin faktan.