Kaip jatkaa tanssittamista uudella kappaleellaan – mukana vierailee Serafiina

Melankolista poppia loihtiva Kaip julkaisi uuden singlen.

31.03.2023

Tanssittavaa ja itkettävää popmusiikkia tekevä Kaip julkaisi tänään uuden kappaleen seuraavalta albumiltaan.

Neljäs toista pitkäsoittoa edeltävä single, En saa sua, jatkaa aiemmin nähtyjen julkaisujen linjalla – suurten aiheiden ja voimakkaiden tunteiden äärellä. Mukana biisillä vierailee vastikään kolmannen singlensä julkaissut Serafiina, jonka kanssa solmitusta yhteistyökuviosta Kaip on kertonut tiedotteelle näin:

”Ollaan tehty jo pitkän aikaa sitten Serafiinan kanssa musaa ja on ollut vaan ajan kysymys milloin ollaan samalla biisillä. En saa sua -biisi syntyi siitä että aihe oli meille molemmille samaistuttava, mut vaan eri puolilta tarinaa. Kun yhdistettiin samaan biisiin kaksi eri näkökulmaa, siitä syntyi jotain tosi uniikkia. Meidän laulusoundit sopii tosi hyvin yhteen ja lopulta tää biisi syntyi vaan tosi helposti”, Kaip summaa ja avaa sanaista arkkuaan myös tulevan albumin tiimoilta:

”Tulevalla albumilla mukana on edelleen se mun musassa syvällä oleva tanssittavuuden ja surullisuuden yhdistelmä. Koen että tuleva levy ja debyytti Sadhall on samaa jatkumoa, mutta soundi ja tekstit on vaan luontaisesti jalostunut entisestään ja oon unohtanut kaikki säännöt tulevaa levyä tehdessä.”

En saa sua -kappaleen voi ottaa kuunteluun alta.

Lisää luettavaa