Kaksi sosiaalisen median tiliä syyttää Justin Bieberiä seksuaalisesta ahdistelusta – asianajajien mielestä syytteiden takana yksi ja sama trolli

Bieber kiistää syytteet.

Kahden viime viikon aikana kaksi anonyymia sosiaalisen median tiliä on syyttänyt Justin Bieberiä seksuaalisesta ahdistelusta. Väitetyt ahdistelut tapahtuivat vuonna 2014 ja 2015.

Bieber on kieltänyt molemmat syytteet. Bieberin asianajajat ovat myös esitelleet kuitteja ja muita todisteita siitä, ettei Bieber ole edes ollut paikalla kyseisissä paikoissa, missä väitettyjen ahdistelujen on kerrottu tapahtuneen.

Bieber vaatii molemmilta sosiaalisen median käyttäjiltä 10 miljoonaa dollaria perättömistä väitteistä. Bieberin asianajajien mukaan molempien tilien takana näyttäisi olevan sama henkilö, joka yrittää ainoastaan saada itselleen nettikuuluisuutta ja tahrata Bieberin mainetta.

Ongelmaksi saattaa muodostua se, että molemmat Bieberiä kohtaan esitetetyt syytökset tehtiin nimettöminä anonyymeiltä Twitter-tileiltä, joten niiden oikeita omistajia ei välttämättä koskaan saada selville.