Kalle Keskisen Loud n’ Live Promotions Oy hakeutuu yrityssaneeraukseen

Loud n' Live Promotions Oy hakeutuu yrityssaneeraukseen.

02.10.2023

Loud n’ Live Promotions Oy hakeutuu yrityssaneeraukseen.

Tiedotteen mukaan yritys on jättänyt asiaa koskevan hakemuksen Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuteen tänään. Samalla yhtiö hakee työrauhaa loppuvuoden ja ensi vuoden konserttien ja festivaalien täysipainoiseen toteuttamiseen. Suurimpina velkojina yhtiössä ovat sen omistaja Kalle Keskinen ja hänen lähipiirinsä.

Tiedote kertoo, että samalla Loud n’ Liven hallitusta vahvistetaan pitkän linjan hallitusammattilaisilla. Saneerausmenettelyn myötä sijoittajat ovat lupautuneet jatkamaan yhtiön toiminnan rahoittamista toiminnan turvaamiseksi.

”Järjestelyn myötä saamme liiketoimintamme jatkumaan tuottavana käytännössä saman tien. Odotamme myöskin positiivista tulosta helmikuussa päättyvältä tilikaudeltamme. Tavoitteenamme on lisäksi, että pystymme maksamaan velvoitteemme maksujärjestelyä nopeammassa tahdissa”, Kalle Keskinen kertoo.

Talousongelmat ovat Keskisen mukaan aiheutuneet pitkältä korona-ajan rajoitteiden vuoksi. Kalle Keskinen kertoo seuraavaa:

”Koronarajoitteet estivät tapahtumien järjestämisen. Samaan aikaan pidimme henkilökunnan töissä hoitamassa tapahtumien siirtoja ja suunnittelemassa uusia. Siirrot aiheuttivat meille kuluja, ja toisaalta lippurahoja ei tullut lainkaan. Tämä johti siihen, että korona-ajan loputtua kaikki raha oli jouduttu käyttämään ennakkoon uusien tapahtumien rahoittamiseksi. Meillä oli kymmeniä konsertteja, jotka oltiin jo siirretty kuusi kertaa ja taas aloitettu muun muassa niiden markkinointi. Samaan aikaan emme saaneet minkäänlaista koronatukea toimintaamme.”

Lisää luettavaa