Ei kannata masturboida nettikameran edessä – mikäli sinusta tulee kuuluisa, löydät itsesi internetistä alta aikayksikön

Nettikamera, tuo helvetin keksintö.

20.10.2016

Vuonna 2005 brittien X Factor -kisan voittanut, nykyisin Isossa-Britannassa huikean suositusta Coronation Street -sarjasta tunnettu Shayne Ward on löytänyt itsensä kovin tukalasta ja nolsotuttavasta tilanteesta.

Vuosia sitten hän istui nettikameransa edessä naisen kanssa chattaillen. Hommat kääntyivät jossain vaiheessa kaukorakastelun puolelle. Ward kaivoi rakkauden valtikkansa esiin ja antoi palaa täyslastillisen. Jostakin syystä GIF-animaatio tästä herkästä hetkestä on nyt löytänyt tiensä internetiin ja sosiaaliseen mediaan.

The Sun -lehden mukaan Ward oli videon salakuvaamisen aikoihin sinkkumies. The Sunin mukaan Wardilla ei ollut tuolloin hajuakaan siitä, että verkkokameran toisella puolen ollut henkilö nauhoitti hänen puuhastelunsa.

Hill Street Blues -televisiosarjassa sanottiin poliiseille, miten ”kannattaa olla varovaisia siellä ulkona”. Nettiaikaudella kannattaa selvästikin olla varovainen myös sisätiloissa, sillä koskaan ei tiedä, millainen pässinpää siellä kameran toisella puolen on. Mikäli molemmille homma on OK ja luottamusta löytyy niin antakaa mennä vain!

Lisää luettavaa