Kanye West hämmentää jälleen ja vihjailee poliittisista kuvioistaan? – Donald Trump kiittää kehuista ja Kim Kardashian-West puolustaa somessa

Kanye saa jopa Yhdysvaltain presidentin kiitolliseksi.

25.04.2018

Kaksi asiaa on varmaa: se, että Suomen kesä on lyhyt ja Kanye West aloittaa mediapelin, kun julkaisee jotain. Toisinaan Kanyen mediapeli on käskeä julkkikset käyttää oman vaatemallistonsa tuotteita, jotta paparazzit ottaisi kuvat ja saisi ilmaista julkisuutta. Toisinaan se on sitä, että Kanye West antaa palaa Twitterissä ja silloin tunnetusti roihuaa.

Kirjoitimme Kanye Westin pr-toiminnan heräämisestä uutisen jo helmikuussa. Sen voit lukea täältä. Nyt kaikki on tapahtumassa käytännössä.

Kanye West on jälleen aktivoitunut Twitterissä. Räppäri-tuottaja-vaatesuunnittelija on julkaissut reippaat 100 twiittiä ja jokainen sisältää aineksia nousta viraalisuosioon. Kanye on jo aikoja sitten kertonut arvostavansa Donald Trumpia presidenttinä yli Hillary Clintonin. West kertoi keikallaan, että olisi äänestänyt Trumpia, mikäli olisi yleensäkään äänestänyt.

Nyt Kanye on kehunnut Trumpia jälleen ja muistuttanut, että voi arvostaa Trumpia, vaikka ei hänen kaikkia ajatuksia allekirjoittaisikaan. Kanyen mukaan Trump on hänen veljensä ja heillä on molemmilla samaa ”lohikäärme-energiaa”.

Trump kiitti Kanyeta Twitterissä.

Yhdysvaltalainen media on jo tyrmännyt Kanyen tekemiset ja muistuttanut siitä, että Kanye joutui viime vuonna hoitoon psyykosin vuoksi. Kim Kardashian-West on puolustanut aviomiehensä tekemisiä ja muistuttanut hänen olevan vapaa-ajattelija.

Kardashian-Westin mielestä on myös hyvin mautonta, että eriävästä mielipiteestä tehdään samantien merkki oireilevasta mielenterveydestä. Lisäksi Kardashian-West muistutti, että Kanye ei ole vielä kertaakaan kehunut Trumppia politiikkansa vuoksi.

Myöhemmin West twiittasi vaimonsa pyynnöstä, että ei näe Trumpin kanssa joka asiaa samalla tavalla, mutta edelleen tukee häntä.

Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki, mitä Kanye West on saanut aikaan reippaassa 24 tunnissa. Illalla West julkaisi yhteiskuvan kahden musamogulin kanssa. Kuvassa oli hänen kanssaan Lyor Cohen ja Lucian Grainge. Cohen on Youtuben musiikkipäällikkö ja Grainge taas Universalin toimitusjohtaja.

Kahden musiikkimogulin kanssa hengaaminen puhuu omaa kieltään. Etenkin kun aiemmin illalla West vihjaili, että hänellä olisi valmista musiikkia Travis Scottin, Lil Uzi Vertin ja A$AP Rockyn kanssa. Ilmeisesti yhteiskappale Scottin ja Lil Uzi Vertin kanssa tulisi jo tällä viikolla.

Tämän lisäksi Kanye twiittasi yhteisprojektistaan Kid Cudin kanssa. Kids See Ghost -projektista on näemmä tulossa jonkinlainen elokuva ja tämän elokuvan ohjaa Dexter Navy. Navy on ohjannut A$AP Rockyn LSD-videon, joten siitä voinee saada jonkinlaista esimakua.

Kaikesta päätellen Kanye ei ole haudannut aikeitaan presidenttiydestä tai sitten Chicagoon ilmestynyt ”Keep America Great” -juliste on pitkän tähtäimen promootiota. Kuvan Kanyelle on lähettänyt ”Malik”, joka voinee olla Malik Yusef. Malik Yusef on pitkään toiminut Kanyen taustavoimissa, aina ensimetreiltä lähtien.

Jäämme odottamaan lisää Kanyen uusia juonia. Todennäköisesti niitä ei tarvitse odottaa kovinkaan kauaa.

Lisää luettavaa