Nyt kannattaa olla valveilla – kaikesta päätellen Kanye Westin omaperäiset mainostempaukset ovat kovassa vauhdissa

Kanye West ei keiku otsikoissa turhan takia.

18.02.2018

Kanye West on paitsi lahjakas muusikko ja vaatesuunnittelija, niin West taitaa myös promootion jalon taidon. Toisin kuin monet muut, Kanye West ei tuhlaa rahojaan isoihin valotauluihin vaan hoitaa hommat sillä perimmäisellä tavallaan, eli vahvalla itseluottamuksella.

Kanye West räppää Facts-kappaleellaan näin: ”I’ve been trending years, y’all a couple days”. Näin se näyttää olevan, tekee West mitä tahansa, niin siitä löytyy takuuvarmasti jonkin tason lööppi. Syö räppäri sitten jäätelöä autossaan tai kävelee liikennemerkkiä päin, kun ei halua puhua paparazzeille.

Näin ollen Westin ei tarvitse tehdä sen suurempia, että saa nimensä jotenkin esiin. Viimeisin suuri tempaus oli se, kun West promotoi uusia vaatteitaan sillä, että mallit kävelivät ympäri kaupunkia alasti, siis ilman mitään Yeezy-malliston vaatteita. Jokainen malli näytti räppäri-suunnittelija Westin vaimolta, Kim Kardashian-Westilta, joten se ei vaatinut suurennuslasia, jotta osaisi yhdistää johtolankojen pätkät, mitä nyt johtolangat tässä tapauksessa loistivat poissaolollaan.

Tämän jälkeen West päätti liittyä Instagramiin ja julkaisi siellä tukun pareja tunnetuista, mahdollisesti jo eronneista pariskunnista. Tämän jälkeen kun uutisoitiin siitä, että West on liittynyt Instagramiin, niin ei mennyt kauaa, kun West päätti lähteä Instagramista.

Tämän jälkeen kun oli uutisoitu siitä, että West päätti lähteä Instagramista, niin West päätti juontaa ystävänsä Kid Cudin lavalle NBA All-stars -ottelun yhteydessä järjestetyssä konsertissa ja vetäisipä myös yhden biisin livenä.

Kaikesta päätellen niin sanottu ”Yeezy-season” on taas alkamassa, joten ei muuta kuin bongailemaan Kanyeta. Todennäköisesti jotakin uutta on tulossa, mutta mitä? Ainakin levy räppärillä on ollut työn alla jo pitkään ja ilmeisesti sitä on tehty aina Berliinissä asti. Mahdollisesti kaikki tämä voi myös liittyä esimerkiksi Kanye Westin kenkämallistoihin.


TRAVI$ SCOTT x KANYE WEST x Piss on your Grave from nabil elderkin on Vimeo.

Lisää luettavaa