Kanye West vaatii Billie Eilishiltä anteeksipyyntöä – uhkailee keikkansa perumisella

Ei ole mitään anteeksipyydettävää, toteaa Billie Eilish.

11.02.2022

Kanye West vaatii Billie Eilishiä pyytämään anteeksi Travis Scottilta. West uhkaa peruvansa Coachella-festivaalin pääesiintyjäkeikkansa ellei pahoittelua tipu. Mistä on kyse?

Billie Eilish keskeytti viime viikonloppuna keikkansa auttaakseen hengitysvaikeuksista kärsivää faniaan. Kun tilanne oli ohi, poptähti sanoi mikrofoniin haluavansa varmistaa kaikkien olevan kunnossa ennen kuin keikka jatkuu. Westin mukaan tällä kommentilla Billie Eilish halveksui Travis Scottia ja loukkasi Scottin Astroworld-keikalla marraskuussa menehtyneiden ihmisten perheitä.

Anteeksipyyntöä ei taida olla tulossa, koska Billie Eilish ei koe, että hänellä olisi mitään anteeksipyydettävää.

”En sanonut yhtikäs mitään Travisista. Autoin vain faniani”, Billie Eilish kommentoi Westin uhkavaatimuksen sisältävään postaukseen.

Coachellaan asia liittyy siten, että festivaali perui Travis Scottin esiintymisen Astroworldin jälkimainingeissa ja buukkasi tilalle Billie Eilishin. Nyt Kanye West on luvannut tuoda Scottin lavalle osana omaa keikkaansa.

Kanye Westillä on Instagram-tilillään menossa melkoisen sekava ja varsin surullinen performanssi hänen avioeronsa ja huoltajuusasioiden tiimoilta. Lapset on nostettu osaksi julkista keskustelua, uhkauksia on ladeltu ja postauksia poistettu.

Lisää luettavaa