Kanye Westille ei jumaluus riitä, nyt mies on myös kirjailija

Kanye West on aiemmin kutsunut itseään Jumalaksi, nyt hän on myös kirjailija. Jää vain kysymysmerkiksi, että onko tässä tapauksessa taivas enää se raja.

Hollywood Reporter on julkaissut haastattelun, jossa haastattelijana on toiminut Kanye West ja haastateltavana sisustussuunnittelija Axel Vervoordt.

Axel Vervoodt ja Kanye käyvät läpi esimerkiksi inspiraationsa lähteitä, ajankäyttöä ja yleistä suhtautumista maailman menoon. Haastattelun lomassa West paljastaa, että on kirjoittamassa filosofista opusta. Opus on tällä hetkellä nimeltään Break the Simulation.

Tämän lisäksi West ilmaisee huolensa siitä, että ei halua olla enää maailman paras. Tässä tapauksessa hän viittaa Adidaksen Yeezy-brändiin, eli omaan kenkämallistoonsa. Kanye kertoo, että haluaa olla ennemmin ”vettä”. Ei siis mikään brändi vaan ihminen, joka auttaa muita.

Haastattelu on mielenkiintoinen keskustelu kahden oman alan taitajan välillä. Se saa väkisinkin miettimään, että onko kyseessä jonkinlainen pr-temppu. Kanye West on valmistellut uutta levyään ja juuri tänä viikonloppuna West teki paluun Twitteriin, josta lähti pois viime vuoden toukokuussa. Mahdollisesti West onnistuu jälleen keräämään lööpit itselleen, siitäkin huolimatta, että jättimäinen Coachella-festivaali käynnistyi juuri tänä viikonloppuna.

Lue haastattelu tästä linkistä ja mikäli jää Kanye-nälkää, niin voit katsella räppäri-kirjailija-muotisuunnittelijan Runaway-elokuvan alta.