Kanye Westin esiintymisestä maksettiin 900 000 dollaria ennakkoa – todellisuudessa kaiken takana oli huijari

Westin nimellä rahastettiin.

Malik Yusef
Youtube

Ulkomailta kuuluu kummia, kun Kanye Westin entistä läheistä ystävää ja apuria Malik Yusefia epäillään härskistä huijauksesta. Yusef on ollut mukana kirjoittamassa monia Westin kappaleita ja näin ollen muutenkin hänen elämässään läsnä. Ilmeisesti tiet ovat sittemmin erkaantuneet ja Yusuf on hyödyntänyt tilanteen.

Westin kerrottiin esiintyvän muotitalo Philipp Pleinin muotinäytöksessä, mutta todellisuudessa tämä ei pidä paikkaansa. Yusef oli ilmeisesti esiintynyt jonkinlaisena välikätenä ja käyttänyt hyväkseen yhteistä historiaa Westin kanssa. Philipp Plein oli maksanut peräti 900 000 ennakkoa Yusefille siitä, että West esiintyisi heidän näytöksessään.

Todellisuudessa näin ei tule tapahtumaan. Rahat oli maksettu Donda S. House Incille, mutta todellisuudessa yhdistys, jossa West vaikuttaa, on vaihtanut nimensä muotoon Art of Culture Inc. Sopimuksessa oli jonkinlainen leima, Westin nimen yläpuolella, mutta tämäkään ei ollut aitoa tavaraa.

Räppärin vaimo Kim Karashian-West vakuutti ettei West esiinny yhdessäkään muotinäytöksessä, mutta West itse ei ole vielä kommentoinut asiaa.

Yusef oli mukana tekemässä Westin tuoreinta sooloalbumia Ye, joka ilmestyi viime vuonna. Katso alta video hänestä puhumassa ”super-visiostaan”.