”Kapteeni, aika-avaruusjatkumossa havaittiin epänormaali poikkeama”: Pirkka-Pekka Petelius esiintyy 12 000 ihmistä vetävässä jäähallissa

"Set phasers on stun."

Pirkka-Pekka Petelius heittää keikan Hartwall Arenalla 17. helmikuuta 2017.

Katsoimme kalenteria pariinkin otteeseen, mutta ilmeisesti emme olleetkaan joutuneet outoon aika-avaruusjatkumoon, vaan nyt todellakin on vuosi 2016.

Tapahtuman tiedotteessa todetaan, miten ”tiedossa on tolkutonta muistelua, kun mm. Herra 47 ja James Potkukelkka pääsevät valloilleen. Vauhdikasta menoa ja yllätysvieraan sisältävän spektaakkelin ohjaa vahvan viihdekokemuksen omaava, nerokas Jani Volanen (Studio Julmahuvi, Ihmebantu, Putous).  Illan musiikista vastaa supermaestro, kapellimestari Sami Pitkämö  Kaksi ja puoli tuntia väliaikoineen kestävän show’n hanurissa roikkuu Sami Hedberg.”
 
” Tulkaa kaikki –tai edes joku !”  ”Rikkaimmat eturiviin!”  ”Väkisinnauru sallittua !”  ”Tämä on tehty rakkaudesta, intohimosta ja suuresta rahasta ” hehkuttaa Pirkka-Pekka Petelius.

50 senttiä vaille 40 euroa maksavat liput spektaakkeliin tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina.

BREAKING NEWS!

Jean-Luc Picard kommentoi asiaa näin:

”Kaikki alkoi Borgien aluksen hyökätessä NCC-1701-D:n kimppuun. Klingonien väliintulo aihetti jostain syystä repeämän aika-avaruusjatkumossa, ja Pirkka-Pekka Petelius lennähti vuoteen 2016.”

Eli ilmeisesti aika-avaruusjatkumossa onkin jotain hämmentävää tekeillä. Arvasimme!