Keikkansa Suomessa perunut supertähti pitää koronapandemiaa onnena onnettomuudessa – 10 miljoonan omaisuus helpottaa myös

James Bluntia ei kiertueen peruuntuminen haittaa.

09.06.2021

James Blunt kertoi Henley Standard -lehdelle, miten koronapandemia on ollut hänelle onni onnettomuudessa.

Bluntin oli määrä lähteä maailmankiertueelle viime vuonna. Kiertueen oli määrä saapua myös Suomeen. Koronapandemia pysäytti ne suunnitelmat, mutta Blunt kertoi haastattelussa olevansa enemmän tai vähemmän tyytyväinen tähän.

”Minun piti kiertää maailmaa vuoden verran. Sen sijaan minut lähetettiin kuitenkin kotiin. Koronan takia olen viettänyt luultavasti enemmän aikaa perheeni kanssa kuin koskaan ennen”, Blunt kertoi ja jatkoi:

”Olen koko ajan sanonut perheelleni, että pidän jossakin välillä pidemmän tauon keikkailusta. En usko, että olisin kuitenkaan taukoa osannut pitää. Nyt olen pakotettu olemaan perheeni kanssa ja tehdä asioita, mitä aikuiset ja perheet tekevät. Koko koronapandemia on ollut minulle onni onnettomuudessa.”

Erinäisten nettisivustojen mukaan James Bluntin omaisuus on jotain kymmenen ja viidentoista miljoonan euron välillä, joten kyllähän noilla rahoilla jo pienen tauon pitää.

Lisää luettavaa