Keikkapaikat avautuvat taas – sen kunniaksi lukemattomat paikat ympäri Suomen tarjoavat kaksi keikkalippua yhden hinnalla!

Yllätä rakkaasi tai vaikka ystäväsi!

Lähes kaksikymmentä kotimaista keikkapaikkaa käynnistää huomenna perjantaina 11. helmikuuta Yhdessä livenä -kampanjan, joka tarjoaa kaksi keikkalippua yhden hinnalla valikoiduille kevään keikoille.

Kampanja on käynnissä vielä ystävänpäivänä 14.2.2022.

Tiedotteen mukaan tempauksella halutaan juhlistaa paitsi ystävyyttä ja yhteisiä keikkakokemuksia, myös ensi viikolla tapahtuvaa yleisötapahtumien ja ravintoloiden rajoitusten purkua.

Mukana Yhdessä livenä –ystävänpäivän lippukampanjassa on mm. Helsingin Tavastia, On the Rocks ja Kulttuuritehdas Korjaamo, Tampereen Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi, Yo-talo ja Tampere-talo, Lahden Sibeliustalo ja Finlandia-klubi, Möysän Musaklubi ja Ravintola Torvi, Espoon Kannusali, Turun Logomo ja Sunborn Live, Jyväskylän Tanssisali Lutakko, Kouvolan House Of Rock, Seinäjoen Rytmikorjaamo ja Joensuun Kerubi.

Yhdessä livenä ystävänpäivän lippukampanjassa mukana olevat keikkapaikat ja konserttijärjestäjät ovat elävän musiikin edunvalvontajärjestö LiveFIN ry:n jäseniä.

Tarkemmat tiedot kampanjalipuista keikkapaikkojen sivuilta, Tiketistä ja Lippupisteestä. Lippuja on myynnissä valikoiduille keikoille rajoitettu erä.

Lisää luettavaa