”Kerro mulle ootsä vielä mun homie?” – Haippirinki-Kasmir laulaa tänään ilmestyneellä Brädin sinkulla

Brädi julkaisi tänään uuden singlensä Westside Story. Biisin ajoitus on luultavasti kirvoittanut muutaman hikikarpalon lahtelaisräppärin Lakers-pipoon.

Kertosäettä laulamassa on nimittäin Axl Smithin eilen saaman salakuvaustuomion vanavedessä kyseenalaista kunniaa saanut Kasmir. Kasmir kuului Haippirinki-nimiseen Whatsapp-ryhmään, jossa Smith jakoi videon. Kasmir pahoitteli tapahtunutta eilen Twitterissä, mutta Lotus-talouspaperin puhtoista imagoa ylläpitäneen laulajan fanien (ja muidenkin) tuohtumus on varsin ymmärrettävää.

Kertsissä kuultu kysymys, ”kerro mulle ootsä vielä mun homie?”, tuntuu tänään hyvin ajankohtaiselta Kasmirin suuhun.

Noh, entä itse biisi. Westside Story tekee kunniaa USA:n länsirannikon 90-luvun gangsta rapille Sakke Aallon g funk -biittiä myöden. Kappale vilisee tuttuja namedroppeja ja saa auringon häikäisemään.

”Yritimme tuoda biisiin sellaista fiilistä, että ikään kuin palaamme takaisin, niihin aikoihin ja fiiliksiin, vedetään kerran vielä, niin kuin oltaisiin gansta rap -päissämme olevia junnuja. Haluaisin, että biisi toimisi hienosti esimerkiksi vanhojen kavereiden jälleennäkemisissä, kun ollaan vanhalla hyvällä jengillä kylillä”, Brädi kommentoi.

Kuuntele biisi alta.

Päivitys 7.3.2017 klo 9.03: Sanamuotoa korjattu.