Khid julkaisi viimeisen videon ennen albumiaan

01.04.2016

Suomalaisen räpin osalta kovana alkanut vuosi sen kuin kovenee. Khid julkaisee 8. huhtikuuta äärimmäisen odotetun Ohi-albuminsa. Viimeinen singlelohkaisu ennen julkaisua on Ikkuna, joka saa ensiesityksensä liikkuvan kuvan kera nyt.

“Sovittiin Larin (Tarvainen, videon tekijä) kanssa että tehdään video, mutta biisin suhteen ei ollut vielä viimeistä päätöstä. Lähetin hänelle levyn kuunteluun ja lopulta biisien joukosta Ikkuna erottui sellaisena, joka tuntui hyvältä esteettiseltä risteymältä. Koimme että biisin tunnelma ja Larin kuvallinen tyyli sopisi mainiosti yhteen”, Khid kommentoi.

“Soundillisesti biisi kumartaa vahvasti 2000-luvun alun grimen suuntaan ja videon kuvauspaikka myös avannee sitä että mitkä asiat ovat biitin äänilähteinä toimineet. Halusin jättää musiikista jäljelle mahdollisimman vähän. Ikkuna on tehty levylle ensimmäisten biisien joukossa ja sen valmistuttua hoksasin tuotannollisen lähestymistavan jota halusin soveltaa kautta albumin.”

Ja mikäli Ikkunan mielenkiintoinen soundimaailma tuntuu hyvältä, suosittelemme ehdottomasti tsekkaamaan Khidin aiemmin Rumballe laatiman riisuttua grimea sisältävän soittolistan. Mutta nyt itse asiaan:

Lisää luettavaa