Mikko Joensuu -kilpailu on päättynyt – keikkaliput ja levyt arvottu!

01.11.2016

Mikko Joensuun Amen 2 -levyn livenä esitetty maailmanensi-ilta koettiin elokuussa Flow-festivaalilla.

”Flow’ssa oli upea fiilis, muutamia omia teknisiä haasteita lukuunottamatta. Todella hienoa, että saa tehdä keikkoja niin hienon porukan kanssa. Olen tottunut tekemään keikkoja pääosin yksin, joten tällaisen orkesterin kanssa soittaminen on itselleni aina myös yllättävää ja ainutkertaista”, Joensuu kommentoi.

Festariesiintyminen ei onneksi jäänyt Joensuun johtaman ison kokoonpanon ainokaiseksi. Seuraavat Amen 2 -konsertit ovat 12.11. Konepajan Brunossa Helsingissä, 18.11. Dynamossa Turussa ja 19.11. Olympia-korttelissa Tampereella. Itse albumi Amen 2 ilmestyy 11.11.

”Tulevista keikoista odotavan musiikin luomista, kuuntelua ja tarkastelua yhdessä soittajien, äänimiehen, valotaiteilijan sekä kuuntelijoiden kanssa. Varmasti erityisiä iltoja jokainen.”

Rumba tarjoaa auttavan kätensä kokonaisvaltaiseen Mikko Joensuu -kokemukseen pyrkiville. Arvomme kolme kappaletta Amen 2 -palkintopaketteja, joista jokainen sisältää kaksi pääsylippua joko Helsingin tai Tampereen keikalle sekä levyn joko cd:nä tai vinyylinä.

Vastaa oikein alta löytyvään kysymykseen, niin olet mukana 8.11. suoritettavassa arvonnassa.

Kysymme: Monta Amen-albumia Joensuu oikein aikoo yhteensä julkaista?

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Joensuun Amen-levyt muodostavat trilogian, joten kolme on oikea vastaus. Voittajiksi arvoimme Antti Siukolan, Jarkko Lehtisen ja Hanna Kelan.

Lisää luettavaa