Kiinteisömaailma mainostaa Kallion kaupunginosaa räppärillä: biiseissä huumeita, nistejä, diilereitä, huoria ja kodittomia

Kiinteistömaailman mainos, mit vit. Noh, ei siinä, tottahan tuo osaltaan on!

Ilona Ollikkala

Kiinteistövälitysfirma Kiinteistömaailma mainostaa palveluitaan kovin erikoisella tavalla. Räppäri Heikki Kuula lykkäsi nimittäin eilen Facebook-sivuilleen kuvakaappauksen Kiinteistömaailman sivuilta. Sivuilla mainitaan, miten Kallion kaupunginosa on tunnettu siitä kertovista kappaleista, joita ovat laulaneet sivuston mukaan esimerkiksi Tuomari Nuormio ja Heikki Kuula.

Eivätpä ne Hande Nurmiokaan kappaleet koskaan mitään varsinaisia ilopilleriviisuja olleet, mutta Heikki Kuulan vetäminen Kallio-esimerkiksi on Kiinteistömaailmalta joko oivaltavaa avarakatseisuutta tai sitten silkkaa tietämättömyyttä. Kuulan biiseissä kun impataan, vedetään heroiinia ja tehdään kaikkea mahdollista kovin, kovin laitonta ja huumausaineista. Kuulan biiseissä Kalllio on ihmiselämän likakaivo nin hyvässä kuin pahassakin.

Ei siinä, pisteet kotiin Kiinteistömaailmalle jos tosissaan ovat sitä mieltä, että Kuulan lyriikat kuvaavat Kallion meinikiä autenttisesti.

Sillä oikeassahan ne ovat: ”Kallio on mitä valvon ja vaalin / Paskuuden kokoajan kehittyvä ideaali / Ja mä oon Kallion katujen pressa / Nestemäist terästä kaaoksessa / Mun frendeil on piikki suonessa, vaik ne eilen sanoki et huomenna / Kaikki perseest, poikkeuksena mä / Puhun sust paskaa selän edessä”, kuten Kuula Kallio-Herska-kappaleessaan laulaa.

Kukapa nyt tänne ei haluaisi muuttaa!

Heikki Kuulan Facebook-sivut löydät täältä.