Kiki-video sai 3 miljoonaa katselukertaa, tekijät pidätettiin – tuomiona Mumbain juna-aseman siivous

Intian viranomaiset eivät tykkää Draken viraalivillityksestä.

https://youtu.be/oQiPoygDqvk

Draken hitti In My Feelings on saanut aikaan hillittömän viraalitrendin, jossa ihmiset hyppäävät liikkuvista ajoneuvoista tanssimaan ”Kikille”, joka on biisin rakkaudenkohde.

”Kiki-haaste” on saavuttanut kirjaimellisesti koko maailman, Intiaan asti. Siellä kolme kaveria päätti tehdä haasteesta mahdollisimman kunnianhimoisen version omalle Youtube-kanavalleenShyam Sharma, Dhruv Shah ja Nishant Shah tekivät kunnon pilaa maanmiehistään ja filmasivat tanssista useamman version, joista jokainen satirisoi eri Intian osavaltion stereotypioita.

Näin siis ekassa näytöksessä ollaan Mumbaissa, jossa tanssimaan haluava kaveri antaa puhelimen junassa seisovalle tyypille, ja lähtee tvistaamaan… kunnes junassa oleva kaveri huikkaa kiitokset ja lykkää puhelimen omaan taskuun.

Muissa klipeissä nähdään muun muassa ruumis, joka herää Drake-sävelien innoittamana tanssimaan; poliisi, joka pamputtaa liikenteessä tanssimaan ryhtynyttä kaveria – kunnes tanssija huijaa poliisin uskomaan, että oikeasti etsi vain avaimiaan autotieltä; sekä maaseudun asukkeja, jotka soveltavat amerikkalaista hittibiisiä omaan paikalliseen musiikki- ja tanssiperinteeseensä.

Videolla on tähän mennessä vajaa kolme miljoonaa katselukertaa, eli se on yksi maailman suosituimmista Kiki-haasteista Youtubessa.

Videon tekijät kuitenkin joutuivat tempustaan oikeuteen. Intian poliisi on varsin huolissaan Kiki-haasteen jo nyt aiheuttamista monista onnettomuuksista:

Poliisi siis pidätti videon tekijät ja passitti oikeuteen – jossa tuomari päätti olla antamatta miehille sakkoja tai vankila-aikaa. Kunhan he siivoaisivat videolla kuvattua Mumbain Vasai-rautatieasemaa kolme päivää aamuin ja illoin.