Kingston Wall tekee paluun festivaalilavoille erityismiehityksellä

Erityiskeikkaa pukkaa. Hienoa!

Kingston Wall soittaa festivaalikeikan.

Legendaarisen progeyhtyeen alkuperäisjäsenet Jukka Jylli sekä Sami Kuoppamäki kerääntyvät tänä vuonna Ruisrockiin ja soittavat sen verran erityislaatuisen keikan, ettei sitä kannata missata missään tapauksessa. Kingston Wall FreakOut! -konsertissa soitetaan musiikkia kaikilta KW:n kolmelta levyltä. Mukana on toki myös soitinvirtuoosien tyylikästä jamittelua  legendaarisen FreakOut!-klubin hengessä.

Jukka Jyllin ja Sami Kuoppamäen lisksi lavalle nousevat ainakin kitaristit Linde Lindström, Samu Leminen sekä Timo Kämäräinen. Mukana keikalla ovat myös perkussionisti Pole Korjus sekä dj:t Yuhis ja Bunuel. Lisäksi lavalla nähdään myös yllätysesiintyjiä.

Vaikka paluukeikoissa ilman johtohahmoa onkin usein ikävä sivumaku, niin tällä kertaa lienee varmaa, että liian nuorena menehtyneen Petri Wallin perintöä kunnioitetaan tyylikkäällä tavalla.

Ruisrockissa nähdään myös paluun tehneen Don Huonojen keikka, jossa yhtye soittaa alkuperäiskokoonpanossaan. Myös jo joskus aiemmin keikkailun lopettanut CMX nousee lavalle, valitettavasti ei kuitenkaan samaan aikaan Donkkareiden kanssa.