Kissin lämppärinä esiintynyt Shiraz Lane julkaisi uuden albumin – lähtee Suomen-kiertueelle ensi viikolla

”Tämä paketti kuuluu aukaista rauhassa ja antaa sen tuudittaa hetkeksi kauas arkisista huolista.”

Vuonna 2011 perustettu kotimainen rockryhmä Shiraz Lane on julkaissut kolmannen albuminsa. Forgotten Shades Of Lifen julkaisijana toimii kotimainen Ranka Kustannus.

Shiraz Lane on ehtinyt keikkailemaan runsaasti kuluneen vuoden aikana. Yhtye kiersi Euroopassa alkuvuodesta ruotsalaisen Crashdïetin mukana ja soitti Helsingin jäähallissa Kissin lämppärinä kesäkuussa. Uuden albumin äänittäminen livenä tuntui luonnolliselta ratkaisulta lavoilla ja treeniksellä viihtyvälle bändille.

”Forgotten Shades Of Life seikkailee ihmisten kokemusten ja tunnetilojen läpi muodostaen yhtenäisen ilmaisuvirran. Visio, intuitio ja musiikillinen kemia kuljettavat kokonaisuutta alusta loppuun. Tämä paketti kuuluu aukaista rauhassa ja antaa sen tuudittaa hetkeksi kauas arkisista huolista”, kitaristi Miki Kalske kertoo.

Ennakkoon julkaistujen singlejen Screamin ja Disconnect from the Matrixin lisäksi erityisen huomionarvoinen on nimikappale, joka syntyi vasta hetkiä ennen sen äänittämistä.

”Jätimme sen tarkoituksella raakileeksi ennen kuin menimme studiolle. Meillä oli riffi valmiina, muttei sen enempää. Halusimme jättää albumin nimibiisiin sellaista tietynlaista primitiivistä hiomattomuutta ja hetken huumaa, joten yhtenä iltana sävelsimme kappaleen kerralla loppuun ja äänitimme sen heti talteen”, rumpali Ana Vilkkumaa kertoo.

Yhtye kiertää Dirtin ja Luna Killsin kanssa ympäri Suomea tulevan syksyn aikana. Kuuntele levy ja katso kaikki bändin keikkapäivät alta.

YouTube video

Back to Life tour 2022
Special guest: DIRT (ei Tavastialla)
19.8. Tavastia, Helsinki w. The Cruel Intentions, Luna Kills
20.8. Rytmikorjaamo, Seinäjoki w. Antivalent
26.8. Utopia, Turku w. Awake Again
27.8. Möysän Musaklubi, Lahti w. TBA
3.9. Olympia, Tampere w. TBA
17.9. Pato Klubi, Kouvola w Luna Kills
23.9. Kerubi, Joensuu
30.9. Sawohouse, Kuopio w. Luna Kills
1.10. Kulma, Kajaani

Lisää luettavaa