Klaymydia julkaisi ep:n – vinyyliversiot myös vanhoista albumeista

Klamydiaa vinyylinä.

19.05.2022

Klamydia julkaisi neljä biisiä sisältävän ep:n Näsinneula näkyy viime viikolla. Levy ilmestyy 17. päivä kesäkuuta myös vinyyliversiona.

”EP:n nimikkobiisi Näsinneula näkyy on ylistyslaulu Tampereelle, tuolle Manserockin ja mustan makkaran kaupungille. Tampereella on aina ollut meidän orkalle erittäin lämmin vastaanotto, tulee kotoisa olo kun astuu keikkabussista ulos”, Vesku Jokinen kertoo ja jatkaa:

”Tulevana kesänä esiinnytään Tampereella peräti neljässä tapahtumassa, ensin 27.toukokuuta Särkänniemen huvipuistossa Kiekon kotibileissä ja myöhemmin kesällä Hervanta Open Airissa, Sauna Open Airissa ja Tampere Soi – festareilla. Tulee taas tulevana suvena kaupungin kadut erittäin tutuksi. Ja löytyyhän Tampereelta tietenkin tuttu suomirockin voimakone Popeda, joiden kanssa ollaan aina koettu veljeyttä ja hengenheimolaisuutta, myös yhteisten keikkojen merkeissä.”

Nyt bändi ilmoitti myös kahdesta muusta Klamydia-vinyylistä. Vuonna 1994 ilmestyneet Tippurikvaretti sekä livelevy Kötinää! ilmestyvät nekin vinyylinä. Levyt ilmestyvät syyskuussa.

Bändin postauksen asiasta näet alta.

Lisää luettavaa