Koronavirusta ivaavan kappaleen tehnyt kantritähti, vuoden Darwin-ehdokas? Ei välitä pandemiasta, kiertää täysille saleille

Chase Rice tietää jotain, mitä me emme?

Kantrilaulaja Chase Rice esiintyi Tennesseen osavaltiossa viime lauantaina.

Yleisön joukossa oli 1000 ihmistä, eikä keikkapaikalla ollut tietoakaan sellaisista pikkuasioista kuin sosiaalisesta eristäytymisestä tai naamamaskeista. Ricen keikkailusta on noussut nyt USA:ssa melkoinen kohu: maa vetelee aivan omilla luvuillaan mitä koronatartuntoihin tulee, mutta se ei kantristaraa näyttänyt haittaavan, ja hän kehui ja kiitteli fanejaan keikan jälkeen vuolaasti.

Eilen Rice antoi lausunnon, jossa kertoi ymmärtävänsä, miten ihmisillä on erilaisia mielipiteitä COVID-19 -virukseen liittyen. Hän kertoi tekevänsä musiikkia faneilleen ja samalla olevansa ehdottomasti sitä mieltä, että fanien turvallisuus on tärkeintä.

Samalla hän muisti kuitenkin mainostaa tulevia keikkojaan:

”Tulkaa autoilla, tulkaa rekoillanne. Olkaa omissa oloissanne, hypätkää autostanne pois ja bailatkaa kanssani lavan edessä. Pysykää omissa oloissanne.”

Miten lavan eteen pakkautuminen ja omissa oloissa pysyminen oikein käytännössä toimii? Siihen Rice ei osannut vastata.

Maaliskuussa Rice julkaisi koronavirukselle ja siitä vouhottaville kappaleen Dear Corona, jossa ilkkui hysteriaa viruksen ympärillä.

Tähän mennessä 130 000 amerikkalaista on kuollut virukseen.