Kotimainen Delay Trees ja vanha kunnon Depeche Mode esittelevät kaunista musavideotaidetta

01.02.2013

Nuoren polven unipopparit Delay Trees ja syntikkasynkistelyn pappaosasto Depeche Mode toivat kumpikin tänään katsottavaksi uudet musiikkivideonsa. Se on ihan kiva juttu.

Kuva: Soliti

Perjantain musiikkivideoryntäystä jatkaa nyt kotimaisen dreampopin tulenkantaja Delay Trees, jolla olisi esiteltävänään uusi musiikivideo biisistään Future. Yli 6-minuuttinen kappale on irroitettu bändin viimevuotiselta Doze-albumilta.

Video on koostettu kokonaan ohjaaja Autumn Andelin kuvaamasta videomateriaalista bändin seikkailuista Tampereella viime lokakuussa.

Delay Trees esiintyy muuten Norjan by:Larm -festareilla 15. ja 16. helmikuuta, seuranaan muista kotimaisista mm. Solitin levy-yhtiötoverinsa Black Twig, LCMDF, French Films, Eva & Manu ja Phantom.

Katso Future alempaa:

Delay Trees ”Future” from Photosphere on Vimeo.

Depeche Moden 16. maaliskuuta ilmestyvää Delta Machine -levyä ennakoiva uutuussingle Heaven julkaistiin siis virallisesti tänään, mutta biisi päästiin toki kuulemaan jo eilen.

Virallisen julkaisunsa kunniaksi biisistä tuotiin tänään kuitenkin katsottavaksi myös musiikkivideo, joka on kuvattu kirkossa Yhdysvaltojen New Orleansissa.

Näteillä goottivisioilla höystetyllä videolla nähdään koko bändi soittamassa, ja viisikymppinen Dave Gahan näyttää edelleen hyvältä nahkatakissa.

Katso Heaven alempaa:

Lisää luettavaa