Kotimaisen viihdeteollisuuden suurin suomalainen vientitoivo harvinaiselle klubikeikalle On the Rocks -rockbaariin

Ismo esiintyy Helsingissä.

AOP

Stand up -koomikko Ismo Leikola luo uraa rapakon takana USA:ssa. Ismo on kiertänyt nyt neljän vuoden ajan pieniä ja keskisuuria klubeja ympäri Amerikkaa kotoaan Los Angelesista käsin.

Nyt suomalaisilla on mahdollisuus nähdä Ismo myös kotimaassaan. Ismo Leikola heittää nimittäin keikan Helsingin On the Rocks -rokkiklubilla 4. päivä joulukuuta.

”Ainutlaatuinen ilta yhdistää Ismo Leikolan stand up komiikan ja musisoinnin. Tule näkemään ja kuulemaan Amerikan maan uusimmat tuliaiset ja Ismon parhaimmat hitit, sillä mukana Rocksin keikalla myös Ismon bändi Muusikot! Ismo ja yhtye tapaavat pitkän tauon jälkeen ja ilta tulee olemaan yllätyksiä täynnä näissä jamitärskyissä. Tuu mukaan naurukinkereihin”, tapahtuman Facebook-sivuilla kerrotaan.

Leikolan esiintymistä Conan O’Brien Show’ssa on katsottu yli 4,2 miljoonaa kertaa. Viikko sitten hän esiintyi James Cordenin vetämässä The Late Late Show’ssa, ja tuota esitystä on katsottu viikon aikana jo 445 000 kertaa.

”Lippuja myydään rajallinen määrä ja suurin osa paikoista on istumapaikkoja”, On the Rocksin sivuilla varoitetaan, joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä!

Leikolan Suomen-kiertue alkaa marraskuun puolivälissä.

Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä.