Kova keikkamatka: jenkkiräppäri ja poptähti bailasivat Tukholmassa, räppäri kävi käsiksi turvamiehiin ja päätyi putkaan kokaiinin hallussapidosta

San Fransiscon G-Eazy ja tyttöystävä Halsey viettivät vähän vauhdikkaamman illan Ruotsissa.

04.05.2018

San Fransiscon räppiskenen kova nimi G-Eazy oli eilen keikalla Tukholmassa seuranaan kovaa vauhtia popmaailman huipulle nouseva tyttöystävänsä Halsey. Sitten pariskunta päätti lähteä viihteelle, mutta sen päätöksen jälkeen homma luisui käsistä hyvin äkkiä.

Ensin G-Eazy ryhtyi ärhäköimään, ilmeisesti ihan vain yleisesti ympäristölleen. Kun turvamiehet saapuivat paikalle rauhoittamaan tilannetta, räppäri teki hitusen lyhytnäköisen valinnan alkaa mukiloida heitä ja osui ainakin yhtä näistä suoraan naamaan.

Turvamiehet kutsuivat poliisit paikalle, jotka sitten löysivätkin räppärin hallusta huumeita – TMZ-lehden mukaan kyseessä oli kokaiini. Eli seuraavaksi räppäri sai pikakyydin putkaan.

Hetken aikaa näytti siltä, että G-Eazyn kiertue tyssäisi siihen, mutta myöhemmin tänään Tukholman poliisi ilmoitti, että vaikka räppäri tunnusti kaikki syytteet väkivallasta ja laittoman huumeen hallussapidosta, hän on vapaa jatkamaan matkaa Kööpenhaminaan seuraavalle keikalle.

Lisää luettavaa