”Kuinka monella meistä on voimiimme nähden liikaa kannettavaa?” kysyy Anssi Kela uudella sinkullaan

"Revontulet on laulu siitä, miten kukaan meistä ei ole yksin ongelmiensa kanssa."

11.03.2022

Anssi Kela on julkaissut tänään uuden kappaleen nimeltä Revontulet. Laulaja-lauluntekijä avaa biisin taustoja Facebook-päivityksessä.

”Revontulet on laulu siitä, miten kukaan meistä ei ole yksin ongelmiensa kanssa. Me kaikki kannamme mukanamme samoja painoja, vaikka ne eivät usein näykään päälle. Jokaisella on oma tarinansa. Mutta samojen murheiden lisäksi meissä on myös samaa valoa, joka odottaa tilaisuutta päästä loistamaan”, Kela kirjoittaa.

Artisti kertoo äänittäneensä biisin tuttuun tapaan itsekseen kellarissaan, jonka jälkeen miksauksesta vastasi Jyrki Tuovinen ja masteroinnista Svante Forsbäck. Kansikuva on Maria ”Bifu” Ahosen käsialaa, ja se on editoitu Vuokko Salon ottamasta valokuvasta.

Ennen Revontulia Kela on julkaissut uutta musiikkia viimeksi tammikuussa. Sut puhallan pois -kappale kuultiin Syke-elokuva: Hätätilan tunnuskappaleena. Artisti on julkaissut kokonaisen albumin viimeksi vuonna 2018. Aiemmin tällä viikolla Kela oli otsikoissamme Ritari Ässä -autoprojektinsa tiimoilta.

Biisi on taattua Kelaa: siinä on iso, mieleenpainuva kertosäe ja puhuttavat sanoitukset. Ota kuunteluun alta!

 

Lisää luettavaa