Kulttihahmo Juska Paarma valtaa Suomen lokakuussa – tutustu pätevään erikoismeininkiin ainakin Helsingissä, Tampereella, Joensuussa

“Mikko Niskasen näyttelemän Kahdeksan Surmanluotia -elokuvan Tauno Pasasen lisäksi Juska Paarma on ainoa fiktiivinen, todeksi muuttunut henkilö.” -Peter Von Bagh

https://youtu.be/-y7sjiGfB-I

Teatteri- ja elokuva-alan tunnustettu ja palkittu monitoimimies Jussi Parviainen työstää tällä hetkellä Jeesuksen menestystarina -näytelmää, -elokuvasovitusta sekä aiheeseen liittyvää rakkausromaania. Uudet työt tulevat asettamaan Parviaisen aiemmat elokuvateokset uuteen valoon.

Lokakuussa starttaavalla Suomen kiertueella on nyt mahdollisuus tutustua sekä kulttimaineen saavuttaneeseen Juska Paarma -hahmoon että Jussi Parviaiseen hahmon takana. Esitettävinä elokuvina ovat Harmageddon, Yksinteoin sekä Yksinteoin 2. Mukana on myös erittäin harvoin esitettyjä, Jussi Parviaisen joko käsikirjoittamia tai ohjaamia lyhytelokuvia sekä täysin uutta materiaalia Jeesuksen menestystarinaan liittyen.

Suomen kiertueen tapahtumatiedot:

Helsinki

  • Juska Paarma -trilogian näytös

Paikka ja aika: WHS-Union teatteri, 21.10.2017, klo 13

Tapahtumassa esitetään kaikki Juska Paarma -trilogian elokuvat. Paikalla ovat Jussi Parviaisen lisäksi ohjaajat Pekka Lehto ja Juha Rosma. Mukaan on lupautunut myös muita vieraita, joista tiedotetaan tapahtuman Facebook-sivuilla.

  • Juska Paarma -trilogian jatkoklubi

Paikka ja aika: Kuudes Linja, 21.10.2017, klo 19

Tilaisuudessa vetää syksyn ainoan pääkaupungin keikkansa Tähtiportti-yhtye. Lisäksi tilaisuudessa esiintyvät dekadentti, hyvän maun rajoja koetteleva Ride For Revenge sekä Bizarre Uproar. Jatkoklubista lisää sen Facebook-sivuilla.

Ride For Revenge ja Bizarre Uproar -bändien yhteiskeikan jälkimmäinen osa nähdään 11.11.2017 Steelchaos-festivaaleilla Nosturissa.

 

Tampere

Paikka ja aika: Kuuma Linja Festivaali, 10.-11.11.2017

Tampereella nähdään Yksinteoin 2 -elokuva Jussi Parviaisen alustuksin sekä järjestetään keskustelutilaisuus.

Kuuma Linja Festivaalin musiikista vastaavat ensiluokkaiset kotimaiset ja ulkomaiset yhtyeet kuten Talmud Beach & Faarao Pirttikangas, Riitaoja, Circle, Woog Riots, Tomutonttu sekä The Kolmas.

Lisätietoa Kuuman Linjan ohjelmistosta tapahtuman Facebook-sivuilla.

 

Joensuu

Paikka ja aika: Rokumentti Rock Film Festival, 15.-19.11.2017

Joensuun Rokumentti-festivaalilla nähdään Yksinteoin– sekä Yksinteoin 2 -elokuvat esittelyjen kera. Paikalla on Jussi Parviainen ja mahdollisia muita tekijävieraita.

Rokumentin tarkempi ohjelmisto ilmoitetaan lähiaikoina. Seuraa tilannetta festivaalin Facebook-sivuilla.

 

Muut kaupungit

Muiden kaupunkien näytöspäivistä vieraineen ja musiikkiesityksineen tiedotetaan syksyn aikana.