Hämeenlinnassa asuva kuopiolaisräppäri kertoo rataräpin ja egobuustailun sijaan kymmeniä tuhansia suomalaisia koskevasta asiasta – loppuunpalamisesta

Jones julkaisi uuden videon.

Kuopiolaisräppäri Jones on julkaissut uuden videon.

Kaikenlaisen rataräpin ja egobuustailun sijaan Jones kertoo kappaleellaan asiasta, joka koskettaa kymmeniä tuhansia suomalaisia vuodessa – nimittäin ylisuorittamisesta ja siitä, miten mikään ei tunnu riittävän.

Jones itse kertoo kappaleestaan näin:

”Olen polttanut itseni loppuun kahdesti. Ensimmäisellä kerralla ylirasitus ilmeni välilevyn pullistumana. Toisella kerralla burn-out pysäytti mahahaavan muodossa. Molemmilla kerroilla fyysisiin vaivoihin liittyi masennusta, ahdistusta, levottomuutta ja päihteitä. S u o r i t i n elämää aamusta iltaan. Väsymystä ja henkistä pahaa oloa kompensoin kahvin, nikotiinin, alkoholin ja liikaurheilun voimalla. Hain tiedostamattani – oman terveyteni kustannuksella – ulkoista hyväksyntää olemalla ylitehokas asioissa, joita yhteiskunta pitää arvostettavana. Unohdin omat tarpeeni ja sen mitä m i n ä arvostan.

Nyt olen muuttamassa elämäni suuntaa. Pyrin tekemään ”työkseni” vain niitä asioita, joita i t s e rakastan ja joihin m i n u l l a on sisäinen kutsumus ja intohimo. Kaiken sen minkä teen pyrin tekemään päivästä nauttien, kehoani kuunnellen, oman jaksamiseni rajoissa. Aina en siinä onnistu, mutta yritys on tärkein. Oppia ikä kaikki. Ennen kun voi rakastaa ehdoitta muita, on opittava ensiksi rakastamaan itseä.”

Artistin Facebook-sivuille pääset tästä.

Videon näet alta.