”Lähden samalle Nopsajalan ja Cheekin viitoittamalle tielle, eli lopetan urani” – Juno päättää uransa vuonna 2019

Juno lopettaa uransa.

25.11.2017

Juno lopettaa uransa 5.1. 2019, eli reippaan vuoden päästä. Seuraavan vuoden aikana Juno aikoo hoitaa vielä lupaamansa asiat kuntoon ja viimeistelevänsä oman rap-paketin.

Juno kertoo lopettamisestaan Instagram-postauksessaan muun muassa näin: ”Sit on tullut nähtyä kaikenlaista, monet klubit, monet taistelut frendien kanssa, menetetty huippu ideoita, jääny vajaa 150 julkaisematonta biisiä erinäisistä naurettavista syistä levy-yhtiöissä! Tähän päälle diilasin nauhoja kuten jonniwanha
@lxbeats ja levyi kaiken kaikkiaan vajaat 15 kpl eikä niidenkään jälkeen mua kuunneltu jos sanoin tää biisi ei toimi ni se tungettiin ulos väkisin muiden toimesta!”

Sekä näin: ”En ole saanu tehdä omanlaistani musiikkia sen jälkeen kun Suomen parhaasta levy-yhtiöstä Monspilta lähdin isommille kentille! En voi väittää etteikö biisit olisi itse osin tehtyjä mutta tuotanto puolella olisin ollut enemmän muusikko ja taiteilija, johon ei koskaan annettu mahdollisuutta. Ja koska paskaa ei jaksa loputtomiin ajattelin ajan olevan oikea jäädä pois scenestä vielä ku sen murto osan kehtaa ees sanoo siihen kuuluvansa! Muistakaa te jotka haaveilette pääsevänne pitkänlinjan muusikoiksi kuten Dave, Juha Lehti, Juice, Gösta, Vexi tai Junnu! Tehkää töitä älkääkä luopuko teijän visiosta!”

Juno antaa myös yhden kullanarvoisen vinkin aloitteleville räppääjille: ”Mun oma ura on oikeestaan monen asian yhtälö ja se et oon aina ollu hyvä kontaktoitumaan.” Eli kontaktit kuntoon!

Juno kyselee toisessa postauksessaan, että missä fanit haluisivat nähdä Junon viimeisen kerran livenä. Kannattaa siis rientää tänne, mikäli haluat asiaan vaikuttaa.

Juno on julkaissut lukuisia levyjä, niin levy-yhtiöiden kautta, kuin omakustanteina ja vaikuttanut muun muassa SMC Lähiörottien, sekä Elokuun riveissä. Tämän lisäksi mielenkiintoisena knoppina kerrottakoon, että VilleGalle on ennen JVG-uraansa toiminut Junon tuplaajana, joten kun nämä kaikki asiat summaa, niin ymmärtää, että Junolla on ollut kiistämättä suuri vaikutus suomalaiseen rap-kenttään.

Tsekkaa molemmat lopettamisesta kertovat Instagram-julkaisut alta tai täältä.

Lähden samalle @nopsajalka ja @cheekofficial viitoittamalle tielle! Eli lopetan urani 5.1.2019 Sit on tullut nähtyä kaikenlaista, monet klubit, monet taistelut frendien kanssa, menetetty huippu ideoita, jääny vajaa 150 julkaisematonta biisiä erinäisistä naurettavista syistä levy-yhtiöissä! Tähän päälle diilasin nauhoja kuten @jonniwanha @lxbeats ja levyi kaiken kaikkiaan vajaat 15 kpl eikä niidenkään jälkeen mua kuunneltu jos sanoin tää biisi ei toimi ni se tungettiin ulos väkisin muiden toimesta! Ja siks päädyin tähän ratkaisuun pitkän pohdinnan jälkeen etten oo ku Litmanen ja vedä 50v asti vaa lopetan vielä ku ehdin tekee muuta! Osalle tämä ei varmaan tule yllätyksenä, osa varmaan tätä on jo toivonut mut ne jotka kysyy miksi näin ni vastaus on! En ole saanu tehdä omanlaistani musiikkia sen jälkeen kun Suomen parhaasta levy-yhtiöstä Monspilta lähdin isommille kentille! En voi väittää etteikö biisit olisi itse osin tehtyjä mutta tuotanto puolella olisin ollut enemmän muusikko ja taiteilija, johon ei koskaan annettu mahdollisuutta. Ja koska paskaa ei jaksa loputtomiin ajattelin ajan olevan oikea jäädä pois scenestä vielä ku sen murto osan kehtaa ees sanoo siihen kuuluvansa! Muistakaa te jotka haaveilette pääsevänne pitkänlinjan muusikoiksi kuten Dave, Juha Lehti, Juice, Gösta, Vexi tai Junnu! Tehkää töitä älkääkä luopuko teijän visiosta! Mun oma ura on oikeestaan monen asian yhtälö ja se et oon aina ollu hyvä kontaktoitumaan. Erityisesti haluan kiittää: @smc_official @jugix2 @tantr_slangrr @malmivice @sakkeaaltohiphop @nopsajalka @jonaswkarlsson @streetkobra @vikidivillegalle @djamandaharkimo @djink_ @umbrofinland @adidasfinland @krisfence_mukaveli @janne_koo @socialsuicidebomber @heikkikuula @voliholiwood @sonymusicfinland @rauhatati @palefaceofficial @mariskamusic @graciasgracias @monsprecords @paulimatinpoika @famvirallinen @heinis_pbh @kultabassokerho @xmies23 @mcsolonen @mckosola @djtakapotku @hadvekis @therealskah @jeanbabtiste @mikaelgabriel @mtakila #kaikkihyväloppuuaikanaan Ps. Ne jotka puuttuu ja tietää auttaneensa kiitän teitäkin isosti💕 Nyt loppuuun asti teen taidetta joko luvalla tai ilman! Plus ilman @innanniina sua en ois päässy tähän!

Henkilön JUNO / YoungSimmons (@junogbr) jakama julkaisu

2004 julkaisin ekan EP:n ja nyt ympyrä sulkeutuu, monessa oltu mukana ja tehty niin hyvää kuin pahaa. Niinkuin aiemmin ilmoitin, mun räppi ura tulee päättymään 5.1.2019. Hoidetaan 2018 ennalta sovitut hommat ja kasataan paketti tulevalle kaudella. Te fanit ootte yks asia, miksi tätä kaikista vastoinkäymisistä huolimatta on jaksanut tehdä ja teille myös tehdään vuoden 2018-2019 kattaus. Missä sä siis haluisit nähä mut keikalla viimeisen kerran? ❤ Huomaattehan rakkaat fanit, että tägäämällä ravintolan, saatte paremman huomion toivomaanne kaupunkiin, ravintolaan ja keikkajärjestäjään, näin saadaan mahdollisesti mun vuoden 2018 kiertue juuri sun kotikaupunkiin❤ Kommentoi siis alle, Tägää keikkapaikka, kaupunki tai keikkajärjestäjä. Peace and Love ❤ #Repost @kuntsi_photography (@get_repost) ・・・ __________________________________________________ #photo #photos #people #festival #rap #gig #tour #juno2004-2019 #kuntsi_photography #capture #canonfinland @ruisrock @kuntsi_photography

Henkilön JUNO / YoungSimmons (@junogbr) jakama julkaisu

Lisää luettavaa