Länsi kohtaa Wild Beastsin johdolla Monon kipparoiman idän – helsinkiläisfestivaali rakentaa siltaa

25.05.2016

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestetty Modern Sky -festivaali saa jatkoa 26.–27. elokuuta Ääniwallissa. Pääesiintyjinä nähdään eilen uuden singlensä julkaissut brittibändi Wild Beasts ja Japanin post-rock-suuruus Mono.

Tapahtuman ideana on rakentaa siltaa Aasian ja kansainvälisten musiikkimarkkinoiden välillä. Sen taustalla on yhteistyö Kiinan suurimman festivaalijärjestäjän ja itsenäisen levy-yhtiön Modern Sky Entertainmentin ja newyorkilaisen festivaalijärjestäjän ja manageritoimiston No Roads Entertainmentin kanssa.

Tätä siltaa saapuvat rakentamaan edellä mainittujen artistien lisäksi yhdysvaltalaiset Zola Jesus ja Mystety Lights, taiwanilainen Aristophanes, japanilaiset Bo Ningen ja Cuushe, korealainen Jambinai, kiinalaiset Duck Fight Goose ja Shao sekä norjalainen Great News. Kotimaista osaamista esittelevät K-X-P, Kids Music, Black Metal Raccoons, Mirel Wagner, Running, LCMDF ja White Balance.

Ääniwalli laajenee Modern Skyta varten myös viereiseen skeittihalliin.

Early bird -liput maksavat 38 euroa ja niitä myydään kesäkuun 23. päivään asti. Sen jälkeen kahden päivän lipun hinta on 55 euroa ja yhden päivän lippujen 38 euroa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy luonnollisesti sen kotisivuilta.

Lisää luettavaa