Lapko-solistin uusi bändi ”ui alasti Iggy Popin ja Justicen välissä kesäyössä”

21.04.2017

Lapko-nokkamies Ville Malja on perustanut uuden bändin Jussi Matikaisen kanssa. Sen nimi on Dallas Kalevala ja se soittaa omien sanojensa mukaan ”kiihottunutta, subarktista pop-musiikkia”.

”Dallas Kalevala kommentoi nimellään idän ja lännen yhteentörmäystä. Se yhdistää itkuvirret Coca-Colaan”, Malja kommentoi.

”Ulkopuolisuus on vaivannut minua aina, eikä tunne ole vuosien varrella helpottanut. Luojan kiitos se synnyttää kuitenkin luovan fiiliksen, eikä apatiaa. Kuudennen Lapko-levyn jälkeen tuli olo, että nyt on ihan pakko syöksyä seikkailemaan omin päin ja perustaa uusi bändi. Pyysin Jussin kartturiksi, ostimme kasan lentolippuja ja nyt ajetaan tuhatta auringonnousuun kristallinkirkas visio tuulilasissa.”

Duo viimeistelee parhaillaan uusia kappaleita tuottajanaan Kalifornia-Keke. Ensimmäinen valmis teos kantaa nimeä Ass of Icon ja se on kuunneltavissa Dallas Kalevalan kotisivuilla. Kuulostaako se kesäiseltä naku-uinnilta Iggy Popin ja Justicen välissä, kuten tiedotteessa väitetään? Klikkaa tästä ja ota selvää!

Lisää luettavaa