Lapkon seuraavasta albumista ei ole vielä tietoa, mutta Suomen hyväpyllyisimmän yhtyeen ™ laulajan Ville Maljan ystäville meillä on ilouutisia

Lapkon laulajan Ville Maljan näyttely aukeaa torstaina.

Marek Sabogal

Lapko julkaisi edellisen albuminsa Freedom viime vuoden puolella. Uudesta Lapko-materialista ei ole hiiskuttu mitään, mutta yhtyeen laulaja Ville Maljan ystäville Rumballa on ilouutisia.

Ville Maljan monimediallinen teemanäyttely alkaa 22. syyskuuta Creat Space -taidetiloissa Helsingissä. Näyttely kestää lokakuun 2. päivään saakka.

Lainataanpa alle tapahtuman Facebook-kuvailua sellaisenaan:

”En tiedä tarkalleen, mitä olen ja mitä edustan. Suurin haaveeni on kuitenkin olla olemassa niin, että kunnioitan elämää mahdollisimman paljon. Epäonnistun usein. Tästä lähtökohdasta syntyi tämä näyttely.

Suunnitelmani oli toistaa ajatukseni ainoastaan valokuvin, mutta vietettyäni kesän eristyksissä pienellä saarellani tulin tulokseen, että kuvat yksin eivät riitä. Kuva on aina representaatio. Onnistuessaan osuva sellainen, mutta väistämättä lyömällä lohkottu pala maailmasta. Mukaan tarvittiin lihaa ja verta, ihan oikeaa lihaa ja verta. Tätä tarinaa ei pelkillä pikseleillä pystynyt kertomaan.

2000-luvun alussa keskeytin hetkellisesti valokuvausopinnot Lahden muotoiluinstituutissa. En kestänyt vaanivaa epäonnistumisen tunnetta jokaisen sulkimen rasauksen jälkeen. Aloin rokkitähdeksi. Nyt 15 vuotta myöhemmin ulkopuolisuus on identiteettini. Olen kahvipöydän viereiseltä sohvalta kommentoiva tyyppi. Siellä on minun paikkani, elämäni ja sieltä laulan oodini.”

Näyttelyn Facebook-sivuille pääset tästä. Ville Maljan omille sivuille pääset tästä.