Lasten Hautausmaa -yhtyeestä tuttu Tuomo Mannonen sooloilee – Gösta Sundqvistin ystävien kannattaa höristellä korviaan

Tuomo Mannosen albumi ilmestyy tällä viikolla.

07.11.2022

Tuomo Mannonen on kouvolalainen biisintekijä, joka vastaa pääosin Lasten Hautausmaa -yhtyeen sanoituksista ja sävellyksistä.

Lasten Hautausmaa on ollut lähivuosien kenties yllättävin menestyjä: bändin kaikki alakuloa tursuavat levyt ovat nousseet julkaisuviikollaan Suomen virallisen listan kärkisijoille, ja tänä vuonna ilmestynyt albumi Kevät pomppasi niin albumilistalla kuin fyysiselläkin albumilistalla sijalle kaksi.

Mannosen sooloalbumi ilmestyy tämän viikon perjantaina. Rumba on kuullut levyn ennakkoon, ja tämä aivan tosissaan: tässä on potentiaalia todelliseen yllätysmenestykseen. Kappaleista huokuu Gösta Sundqvist -henkinen vähäeleisyys ja syksy, jonka luulisi osuvan suomalaiseen mielenmaisemaan melkoisella täsmätarkkuudella, kuten alta kuultavasta esimerkeistä voit itsekin huomata.

Tulevan levyn albumijulkkareita vietetään Helsingin Kuudes Linja -yökerhossa 25. päivä marraskuuta. Mukana keikalla on niin ikään vallan mainio A. Takalo. Levyjulkkarikeikan Facebook-sivut löydät täältä.

Mikäli tuohon asti ei jaksa odottaa, Tuomo on myös ilmaisilla levykauppakeikoilla tällä viikolla perjantaina paikassa Levykauppa Äx Helsingissä klo 17 ja ja Turun Äxässä lauantaina klo 15.

Albumista lisää perjantaina, pysykäähän kuulolla!

Lisää luettavaa